ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορικό

Δημήτριος Πορφύρης

ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο σχολείο μας γιόρτασε την γιορτή της σημαίας και την επέτειο του “ΟΧΙ”  με μια πολύ όμορφη γιορτή και την εξαιρετική συμμετοχή πλήθους μαθητών.Το Πρακτικό της ημέρας διάβασε η υπεύθυνη φιλόλογος καθηγήτρια κ. Μαρία Δερενίδου. Έγινε η ανακήρυξη των σημαιοφόρων του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2017-18 και των παραστατών ενώ η Διευθύντρια κ. Σουλτάνα Παπαδημητρίου παρέδωσε την σημαία στον σημαιοφόρο του σχολείου. Δόθηκαν τα Αριστεία και οι Έπαινοι για την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Υπεύθυνοι για την οργάνωση της γιορτής ήταν η φιλόλογος καθηγήτρια κ. Μαρία Δερενίδου και ο καθηγητής Πληροφορικής κ Δημήτρης Πορφύρης. Πολλή επιτυχής ήταν η συμμετοχή της χορωδίας του σχολείου που την διεύθυνε ο καθηγητής Μουσικής κ. Αλέξανδρος Πασσαλίδης.

Continue reading

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

    

 

 

 

 

      Μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ.Σουλτάνας Παπαδημητρίου και του Συλλόγου Διδασκόντων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  συμμετοχή και επιτυχία η 1η Ενημερωτική Συνάντηση  των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας για τη νεα σχολική χρονιά 2017-18.

    Η Διευθύντρια του σχολείου μας ενημέρωσε με απλό, σαφή, κατανοητό και ολοκληρωμένο τρόπο τους γονείς και κηδεμόνες για την λειτουργία του σχολείου, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μαθητών, τον Κανονισμό του σχολείου, για τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την ομαλή και απρόσκοπτη φοίτηση των μαθητών.

    Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα στους γονείς και κηδεμόνες και την Διευθύντρια με την συμμετοχή και  εκπαιδευτικών  του σχολείου μας.

    Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Αποσέρκογλου ενημέρωσε για θέματα του συλλόγου.

    Αντηλλάγησαν πολύ εύστοχες και θετικές σκέψεις και προτάσεις και διαπιστώθηκε ότι με την ύπαρξη και την καλλιέργεια ενός άριστου – ήδη διαμορφωμένου – κλίματος συνεργασίας μεταξύ Διεύθυνσης, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων και μαθητών του σχολείου μας επιτυγχάνονται οι πλέον ευνοϊκές προϋποθέσεις και διαμορφώνονται οι πιο πρόσφορες και αρμονικές συνθήκες με σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την εκπαίδευση και την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των μαθητών μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue reading

Αγιασμός νέας σχολικής χρονιάς 2015-16

    Την Παρασκευή 11 του Σεπτέμβρη άνοιξαν οι πόρτες του σχολείου μας και υποDSCN3957δεχτήκαμε τα …χελιδονάκια μας που γύρισαν στην φωλιά τους.Ήταν όλα εκεί…οι περσινοί μαθητές μας που φέτος φοιτούν στην Β’ και στην Γ’ Γυμνασίου με τον… Continue reading

Μάι 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ