ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορικό

Γονείς και Κηδεμόνες

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

    Καλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών της Α’ τάξης του σχολείου μας την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 5.30 μ.μ. στον χώρο του σχολείου για να :

  • ενημερωθούν από τους εκπαιδευτικούς για τις απαιτήσεις και το τι πρέπει να προσέχουν οι μαθητές σε  κάθε μαθήμα της ειδικότητάς τους
  • από την Διευθύντρια κ. Παπαδημητρίου Σουλτάνα για τις γενικότερες υποχρεώσεις των μαθητών και τον Κανονισμό Λειτουργίας του σχολείου μας.

                                                                            Η Διευθύντρια 

                                                               Παπαδημητρίου Σουλτάνα

Continue reading

1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

    

 

 

 

 

      Μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ.Σουλτάνας Παπαδημητρίου και του Συλλόγου Διδασκόντων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη  συμμετοχή και επιτυχία η 1η Ενημερωτική Συνάντηση  των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας για τη νεα σχολική χρονιά 2017-18.

    Η Διευθύντρια του σχολείου μας ενημέρωσε με απλό, σαφή, κατανοητό και ολοκληρωμένο τρόπο τους γονείς και κηδεμόνες για την λειτουργία του σχολείου, τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μαθητών, τον Κανονισμό του σχολείου, για τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την ομαλή και απρόσκοπτη φοίτηση των μαθητών.

    Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα στους γονείς και κηδεμόνες και την Διευθύντρια με την συμμετοχή και  εκπαιδευτικών  του σχολείου μας.

    Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Αποσέρκογλου ενημέρωσε για θέματα του συλλόγου.

    Αντηλλάγησαν πολύ εύστοχες και θετικές σκέψεις και προτάσεις και διαπιστώθηκε ότι με την ύπαρξη και την καλλιέργεια ενός άριστου – ήδη διαμορφωμένου – κλίματος συνεργασίας μεταξύ Διεύθυνσης, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων και μαθητών του σχολείου μας επιτυγχάνονται οι πλέον ευνοϊκές προϋποθέσεις και διαμορφώνονται οι πιο πρόσφορες και αρμονικές συνθήκες με σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την εκπαίδευση και την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των μαθητών μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue reading

Ενημέρωση – Εκδήλωση για τους Γονείς και Κηδεμόνες

    Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 και ώρα  5  μ.μ. μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου μας κ.Τσιτούρα Γεωργίου πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία  Εκδήλωση ? Ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας. Στην εκδήλωση υπήρξε μεγάλη και ουσιαστική συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων και εκτός από τον Διευθυντή  και τον Υποδιευθυντή κ.Κηρύκο Κωνσταντίνο ήταν παρόντες οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

DSCN8938

    Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο Διευθυντής κ.Τσιτούρας Γεώργιος καλωσόρισε ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ τάξης και τους ενημέρωσε όπως και όλους τους γονείς για το σχολείο, την οργάνωση και λειτουργία του, τους κανόνες και το πλαίσιο λειτουργίας του, τις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις  των μαθητών αλλά και τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις της σχολικής κοινότητας απέναντί τους. Τόνισε ότι το άριστο  πνεύμα συνεργασίας όπως ήταν μέχρι σήμερα έτσι και στο μέλλον είναι πολύ χρήσιμο, εποικοδομητικό και προς όφελος των μαθητών και ολόκληρης της σχολικής κοινότητας. Continue reading

Μάι 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ