ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορικό

Monthly Archives: Μάρτιος 2020

Σημαντικές ανακοινώσεις προς γονείς ? κηδεμόνες και μαθητές

Για την εγγραφή των μαθητών στην ηλεκτρονική τάξη είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση των λογαριασμών τους. Οι μαθητές πρέπει να μπουν στη διεύθυνση: https://eclass.sch.gr/ της ηλεκτρονικής τάξης. Στη συνέχεια συνδέονται μία φορά στην πλατφόρμα της ηλεκτρονικής τάξης με τους κωδικούς τους: username = όνομα χρήστη & password = κωδικός. Στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής τάξης υπάρχει το πεδίο: σύνδεση με λογαριασμό sch.gr. Πατώντας εκεί εμφανίζεται ένα άλλο «παράθυρο» στο οποίο βάζουν τους κωδικούς τους και ενεργοποιούν το λογαριασμό τους.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι σταδιακά θα παραλαμβάνετε στα mail σας τους κωδικούς των μαθημάτων, τα οποία έχουν δημιουργήσει οι καθηγητές του σχολείου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών στο ΠΣΔ παρατείνονται έως και τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020.

 

Continue reading

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Παρατείνεται  η  προθεσμία  εγγραφής  των  μαθητών  στο Πανελλήνιο  Σχολικό  Δίκτυο  ( Π.Σ.Δ)  έως  και  την  Δευτέρα  30 Μαρτίου  2020.

 

 

Continue reading

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στην προετοιμασία της ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για το σχολείο μας, στην οποία έχουν δυνατότητα συμμετοχής όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριές μας. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του μαθητή/της μαθήτριας για την εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019 στο παρακάτω link

 https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php.

Επίσης, να μεριμνήσετε για την εγγραφή του μαθητή/της μαθήτριας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα  https://register.sch.gr/students/ .

Θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για τα επόμενα βήματα.

 

 

Continue reading

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΘΕΜΑ: «Oδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις Σχολικές Μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες»

Πατήστε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ή σε κάθε μια σελίδα ξεχωριστά :

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ_ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ_68ΦΦ465ΦΥΟ-51Λ (1)

 

 

 

Continue reading

Μάρτιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ