Παράσταση χορού του εκπαιδευτικού προγράμματος «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ» (Dancing to Connect)

 

Πατήστε εδώ        dancingFINAL

 

 

Το  Πρόγραμμα «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ» (Dancing to Connect) είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που παρέχεται δωρεάν και υλοποιείται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων  της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ

στην Αθήνα, τη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης και του ΔΗΠΕΘέατρου  Κοζάνης. Μέσα από την κινησιολογία αλλά και την ένταξη στη χορευτική παρέα, χωρίς διακρίσεις, οι μαθητές/τριες αποκτούν θετικές εμπειρίες, κοινωνικοποιούνται, μοιράζονται το κέφι και τη δημιουργικότητά τους, απελευθερώνουν τις δυνατότητές τους. Στο τέλος του μήνα  παρουσιάζουν τη χορογραφία τους στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Από τα σχολεία που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα επιλέχθηκαν, με ευθύνη των διοργανωτών, πέντε από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης : το 2ο ΓΕΛ Κοζάνης, το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης,το Γυμνάσιο Λευκοπηγής, το Γυμνάσιο  Κρόκου και το 4ο Γυμνάσιο  Πτολεμαΐδας.

Οι μαθητές/τριες από τα πέντε παραπάνω σχολεία θα παρουσιάσουν τη δική τους μοναδική  χορογραφία στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕθέατρου Κοζάνηςτο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 7  το βράδυ.

Καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλους και όλες να παραβρεθούν στην εκδήλωση συμμετέχοντας σε αυτό το πανηγύρι ομορφιάς, νιότης, χορού και κίνησης.

 

   Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

                       ΔΡ. ΒΟΝΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

No data available
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
e-ptolemeos.gr