ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορικό

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

          Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, κ. Παπαδημητρίου Σουλτάνα και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους εκπροσώπους των φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σχολείου και ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες  για σημαντικότατα θέματα με αφορμή τη «Θεματική Εβδομάδα».
         Συγκεκριμένα:

         Την κ. Ανδρεάδου Μελίνα, Κλαδάρχη Προστασίας Περιβάλλοντος και Αποκατάστασης Εδαφών στη ΔΕΗ Α.Ε. ,την  κ. Τεντσογλίδου Μαρίνα και τον κ Χρήστο Παπαδόπουλο, Τομεάρχη Προστασίας Περιβάλλοντος και Αποκατάστασης Εδαφών  και Υποτομεάρχη αντίστοιχα  Αποκατάστασης Εδαφών του ΤΠΠ&ΑΕ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους μαθητές στις 17/5/2018 μετά από πρόσκληση των καθηγητών σε θέματα εκμετάλλευσης και αποκατάστασης των λιγνιτωρυχείων της  ΔΕΗ ΑΕ.

          Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας  κ. Σπυρίδη Χρήστο , το Πυροσβεστικό Σώμα  συνολικά  και ιδιαίτερα   την κ. Παπαδοπούλου Μαρία και τον κ. Γραικό Νικόλαο, που στις 18/5/2018 για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση  του 4ου Γυμνασίου να ενημερώσουν τους μαθητές για  το επάγγελμά τους. Με την παρουσία τους δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές   να συνειδητοποιήσουν πως άνδρες και γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος  εργάζονται άοκνα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο ανατρέποντας στερεότυπα και προκαταλήψεις για ανδρικά και γυναικεία επαγγέλματα.

         Την κ. Βλαχάβα Ευανθία, Υπεύθυνη  Συμβουλευτικού Σταθμού  Νέων Κοζάνης, η οποία  σε συζήτηση που είχε με τους μαθητές /τριες του σχολείου στις 23/5/2018 κατέδειξε πως ακόμη και σήμερα υπάρχουν  στερεότυπα φύλου και  στη Γλώσσα .

          Τον Διοικητή Τροχαίας Πτολεμαΐδας , κ. Τάσιο  Σπυρίδωνα, την Τροχαία συνολικά  και ιδιαιτέρως τον κ. Αβραμίδη Παναγιώτη, Υποδιοικητή του τμήματος,  που ανταποκρίθηκε άμεσα  στο κάλεσμα των καθηγητών να μιλήσει στους μαθητές και στις μαθήτριες για την ασφαλή οδήγηση και τα τροχαία ατυχήματα παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας, στις 23/05/2018.                                                                                                 

         Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Βιργινία Μαλιούφα, ψυχολόγο και την κ. Ελευθερία Καλώτα    από το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»,  οι οποίες ενημέρωσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης για τους κινδύνους και τα προβλήματα που προκύπτουν από τις εξαρτήσεις .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάι 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ