ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Ιστορικό

Διάκριση μαθητών του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποίησης του Αρχείου Ιστορίας & Τέχνης ? Συγχαρητήρια επιστολή από την Διευθύντρια & τον Σύλλογο των καθηγητών

Μεγάλη χαρά μας έδωσε η διάκριση των μαθητριών του σχολείου μας που συμμετείχαν στον 4ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης με θέμα  ¨ΤΟ ΑΛΑΤΙ¨ στις παρυφές της «Γλώσσας». Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το Αρχείο Ιστορίας και Τέχνης και τελούσε υπό την αιγίδα της Κοβενταρίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, του Ελληνικού Κύκλου Βιβλιόφιλων Λονδίνου και του Γραφείου Ποιήσεως.

Οι μαθήτριες  της Α΄ τάξης Νικολέτα Αυτζαλανίδου, Χρυσάνθη Πουρλιάκα, Φανή Παναγιωτίδου και από τη Β΄τάξη η Βασιλική Αντωνίου έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό  με την υπόδειξη, συμπαράσταση και καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ. Πορφύρη Δημήτρη και της κ. Ντρίκου Θάλειας.

Το 3ο  Βραβείο του διαγωνισμού απέσπασε η Αντωνίου Βασιλική με το ποίημά της «Άλας φιλίας». Τον Α΄ Έπαινο  μοιράστηκαν κατόπιν ισοψηφίας, οι μαθήτριες Αυτζαλανίδου Νικολέτα  με το ποίημα «Χορός» και η Πουρλιάκα Χρυσάνθη με τη «Θάλασσα». Τον Β΄ Έπαινο  πήρε η Παναγιωτίδου Φανή με το ποίημα «Γλώσσα μου, αλάτι στη γης».

Η Διευθύντρια, κ. Παπαδημητρίου Σουλτάνα και ο Σύλλογος των καθηγητών του 4ου Γυμνασίου συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες, τους εύχονται ολόψυχα καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και ευελπιστούν  να συνεχίσουν να δημιουργούν και να εκφράζονται μέσα από την Τέχνη. Ευχαριστούν επίσης  το Αρχείο Ιστορίας και Τέχνης, καθώς και τους υπόλοιπους  φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση του διαγωνισμού για τα κίνητρα, τα ερεθίσματα και την ευκαιρία που έδωσαν σε όλους τους μαθητές.

Μάι 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ