IMG 20221205 100952 edit 580209224598444
Δράσεις - Εκδηλώσεις Κοινωνικές

Επίσκεψη στο Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ. Πτολεμαΐδας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, επισκεφθήκαμε το Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ. Πτολεμαϊδας.

Την δράση συντόνισαν οι Σύμβουλοι σχολικής ζωής, Μαρία Δερενίδου και Λεωνίδας Παπανικολάου σε συνδυασμό με το πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων ¨Ταξιδεύω, Μαγειρεύοντας Αριθμούς¨ με την συμμετοχή μαθητών/ριών του σχολείου μας.

Γνωριμία, συνεργασία σε ομάδες για κατασκευές για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας αλλά και χριστουγεννιάτικες, παρακολούθηση από τους μαθητές μας μαθήματα του σχολείου, παρασκευή συνταγών σε συνεργασία και σε ομάδες, τραγούδι αλλά και χοροί, στολισμός δέντρου και ανταλλαγή χειροποίητων δώρων και τέλος η καλύτερη στιγμή της δοκιμής του φαγήτου που παρασκεύασαν, είναι λίγα από τα πολλά που συνέβησαν αυτή τη μέρα. Η μέρα αυτή είμαστε σίγουροι οτι θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη καθηγητών και μαθητών με συγκίνηση και χαρά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό και τη συνταγή μπορείτε να τη βρείτε εδώ . Ευχαριστούμε την Δντρια και όλους στο Εν.Ε.Ε.Γυ.Λ. Πτολεμαϊδας που μας δέχθηκαν και υποδέχθηκαν και ανανεώνουμε το ραντεβού για μια επόμενη δράση και πάλι μαζί.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθηγητή εικαστικών του σχολείου μας Αβουρδιάδη Γιάννη, για την πολύτιμη συμβολή του στην κατασκευή των καρτών των μαθητών, τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην δράση για τα υπέροχα δώρα που ετοίμασαν και όλους τους μαθητές του σχολείου που προσέφεραν στολίδια για τον στολισμό του δέντρου.

Loading

Μετάβαση στο περιεχόμενο