IMG 20231127 081759
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δράσεις - Εκδηλώσεις Κοινωνικές

Η “Αστερόσκονη” έφτασε… και “νίκησε”

Η αστερόσκονη έφτασε και στο 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας. Το ταξίδι του ήλιου των αστεριών και του Ανδρόνικου συνεχίζεται. Φέτος ο ήλιος των αστεριών τους φώτισε και το δικό μας σχολείο.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά και με τη βοήθεια του σχολείου μας, κατάκτησε η πόλη μας δύο πιστοποιητικά υιοθεσίας από το make a wish. Και του χρόνου…

Στις 17 Νοεμβρίου μετά τις εκδηλώσεις μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου η σχολική κοινότητα ενημερώθηκε για τις δράσεις του «Make-A-Wish Ελλάδος» από την πρόεδρο της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Ανδρόνικος»Πόπη Παρασκευά. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλο ζήλο ετοιμάζουν τα αστεράκια των ευχών που θα κοσμήσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ανδρόνικου στις 11 Δεκεμβρίου,συμμετέχοντας αυτή τη φορά στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Ανδρόνικος». Οι συγκεκριμένες δράσεις αποσκοπούν στην ευαισθητοποίησή τους, στην καλλιέργεια ενσυναίσθησης και αισθήματος αλληλεγγύης  απέναντι σε συνομιλήκους τους που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Ομάδα δράσης: Θεοφυλάκτου Αλεξάνδρα, Χασάπη Ματίνα, Ντρίκου Θάλεια, Καπαρελώτη Χριστίνα, Σάκος Αντώνης.

Loading

Μετάβαση στο περιεχόμενο