εικόνα Viber 2023 12 22 23 01 14 222
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δράσεις - Εκδηλώσεις Κοινωνικές

Η σχολική μας εορτή για τα Χριστούγεννα και το ωραιότερο κλείσιμο του 2023. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

Ο Δεκέμβρης είναι ένα μικρό παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει. Παίζει με τα χιόνια, με τα λαμπιόνια και την νιφάδα μας. Σε αυτό το παιχνίδι εμπλακήκαμε και εμείς χωρίς προσδοκίες, απλά για ν’ απολαύσουμε την διάδραση μεταξύ μας και την χαρά που κάθε ομαδική συνεργασία προσφέρει. Οι μικροί μας έφηβοι ξεκίνησαν ένα ταξίδι δημιουργίας, χαράς, συνεργασίας και το αποτέλεσμα απρόσμενο. Εγιναν σεναριογράφοι, σκηνοθέτες ηθοποιοί, τεχνικοί ήχου και φώτων. Αφιέρωσαν απο τον ελεύθερο χρόνο τους σε κάτι διαφορετικό από την συνηθισμένη ρουτίνα τους. Χάρηκαν, συνεργάστηκαν, δημιούργησαν νέες φιλίες. Καλλιέργησαν την υπομονή και τον σεβασμό προς τους γύρω τους. Ανακάλυψαν ιδιαίτερα ταλέντα που δεν γνώριζαν ότι διέθεταν και δημιούργησαν σε όλους εμάς του ενήλικες που εμπλακήκαμε μαζί τους, ελπίδα για ένα σχολείο αναζήτησης, δημιουργίας και πόλο έλξης για τους μαθητές του.

 Οι μαθητές μας μέσα από την διασκευή μας προσπάθησαν να αντικατοπτρίσουν την οπτική της σημερινής κοινωνίας που μαστίζεται από την αδιαφορία για τον διπλανό μας.

Ευχαριστουμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Πράπα που από την αρχή στήριξε το εγχείρημά μας με όποιον τρόπο μπορούσε, την υποδιευθύντρια του σχολείου μας που εμπλούτισε το σενάριο μας με την φιλολογική της πένα και την τεχνογνωσία της στα video μας, την κυρία Καπαρελιώτη Χριστίνα που έντυσε μουσικά όλη την παράσταση μας, την κ. Ματίνα Χασάπη για το μήνυμα  της αγάπης και της προσφοράς που μας μετέδωσε και την κ. Λαγοθηριανού Δήμητρα για το κοινωνιολογικό της βλέμμα. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα ευχαριστώ μας στην Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Πτολεμαϊδας και στην υποδιευθύντρια του ΙΕΚ κ. Απαζίδου Σοφίας για την άψογη συνεργασία μας καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας μας. Μέσα από την καρδιά μας πολλά συγχαρητήρια και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που όπως πάντα στέκεται αρωγός σε κάθε δράση του σχολείου μας και την υπεύθυνη του κυλικείου μας κ. Ισαακίδου Άννα για την ευγενική προσφορά της σε γλυκίσματα και νερά.

Πάνω απο όλα ομως ευχαριστούμε τους μαθητές μας που μας έκαναν συνταξιδιώτες σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Συντονίστρια της δράσης

Θεοφυλάκτου Αλεξάνδρα.

Loading

Μετάβαση στο περιεχόμενο