1671115601580
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δράσεις - Εκδηλώσεις Κοινωνικές

Δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού για την πόλη μας

Το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στον «Καλό Σαμαρείτη» και στο Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας

Το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 δράσεις Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης» και στο Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας.

Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών να φέρουν τρόφιμα για τον Σύλλογο και να οργανώσουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με κάλαντα, θεατρικοποιημένα ποιήματα, εδέσματα και χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας στο Α΄ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας.

Συντονιστές των δράσεων ήταν οι καθηγήτριες του σχολείου μας κ. Χασάπη Ματίνα (Θεολόγος) και κ. Θεοφυλάκτου Αλεξάνδρα (Αγγλικής Γλώσσας). Επίσης, σημαντική υπήρξε η συμβολή των εκπαιδευτικών κ. Αβουρδιάδη Ιωάννη (Εικαστικών), κ. Αντωνιάδου Σοφίας (Γερμανικής Γλώσσας) και κ. Τσοκαρίδου Φωτεινής (Γαλλικής Γλώσσας) για τη δημιουργία καρτών με ευχές στα ελληνικά, γερμανικά και γαλλικά.

Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρουν θερμά τις συναδέλφους που ενέπνευσαν, καθοδήγησαν  και υποστήριξαν τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν, καθώς και όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες  για τον ζήλο τους, τη φαντασία και τη συνεργατική διάθεση.

Loading

Μετάβαση στο περιεχόμενο