IMG 20210914 101031
Δράσεις - Εκδηλώσεις

Προχωρώ Μπροστά… Επιλέγω Ποδήλατο!

 

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021 του Δήμου Εορδαίας, οι μαθητές/-τριες του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας με μεγάλο ζήλο και δημιουργικότητα αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά με την καθοδήγηση των καθηγητών Γεωργίας Θωμαΐδου (ΠΕ82) και Λεωνίδα Παπανικολάου (ΠΕ03).

Αποφάσισαν να δώσουν μηνύματα αισιοδοξίας για την μετά πανδημία εποχή και μηνύματα των πλεονεκτημάτων της χρήσης ποδηλάτου στις μετακινήσεις τους.

Δημιούργησαν μια μακέτα του σχολείου από υλικά της μάσκας και ένα βίντεο, για να εκφράσουν την επιθυμία τους για ποδηλατόδρομο στο σχολείο και στην πόλη για τη διευκόλυνση των μετακινήσεών τους.

Καλή Προβολή.

Συμμετέχουν οι μαθητές/-τριες

Σιδηροπούλου Ελένη Γ3

Πάνου Άννα – Μαρία Γ3

Τριανταφυλλίδης Περικλής Β3

Παναγιωτίδου Αναστασία Β3

Νίκου Γεώργιος Β3

Σιδηροπούλου Κατερίνα Β3

Παπαγρηγορίου Αναστάσιος Β3

Τσουλφάς Γεώργιος Β3

Συντονισμός Ομάδας

Γεωργία Θωμαΐδου (ΠΕ82)

Λεωνίδας Παπανικολάου (ΠΕ03)

Μοντάζ – Σκηνοθεσία Βίντεο

Λεωνίδας Παπανικολάου (ΠΕ03)

4

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Μαθητική Κοινότητα του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς στην εικαστικό κ. Ντανιέλα Νικόλοβα–Σιδηροπούλου για την καλλιτεχνική της παρέμβαση στον αύλειο χώρο του σχολείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Εορδαίας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.Η κ. Σιδηροπούλου προσφέρθηκε να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει μια ομάδα μαθητών του σχολείου μας να εμπνευστούν και να αποτυπώσουν αισθητικά τις σκέψεις τους για την κινητικότητα των ανθρώπων χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση επιλέγοντας το ποδήλατο ως βασικό μέσο μεταφοράς. Το έργο τους κοσμεί πλέον το σχολείο μας και αποτελεί μήνυμα προς όλους για υιοθέτηση οικολογικών τρόπων μετακίνησης.

6

Loading

Μετάβαση στο περιεχόμενο