¦¦ Ν Viber 2024 03 17 14 19 56 436 23
Δράσεις - Εκδηλώσεις Κοινωνικές Πολιτιστικές

ΤΟ 4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ 1Ο ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, ομάδα μαθητών και μαθητριών του 4ου Γυμνασίου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου Εορδαίας και δήλωσε συμμετοχή στο Karvonval, στο 1ο Εορδαϊκό καρναβάλι. Τα παιδιά με μεγάλη έμπνευση  και διάθεση για δημιουργία έγιναν «ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ». Οι στολές τους;  Κατασκευασμένες όλες από τους ίδιους με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια από το σχολικό μας φύλακα, τον κ. Παραστατίδη Παναγιώτη, που τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συνδρομή του!

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στη Σχολή των Πυροσβεστών που μας παραχώρησε πολύ πρόθυμα στολές για τους «διασώστες» της ομάδας μας .

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 «ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» έλαβαν μέρος στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και έκλεψαν τις εντυπώσεις με το κέφι , τη δημιουργικότητα των παιδιών και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη διάσωση του πλανήτη μας.

Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν, συμμετείχαν και εκπροσώπησαν το σχολείο μας στο καρναβάλι του Δήμου Εορδαίας!

 Και του χρόνου παιδιά! Με ακόμη μεγαλύτερο κέφι, έμπνευση, πρωτοτυπία και δημιουργικότητα!

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΝΤΡΙΚΟΥ ΘΑΛΕΙΑ

Loading

Μετάβαση στο περιεχόμενο